BODRUMA 20 MİLYON DOLARLIK OTEL YATIRIMI

BODRUM'UN Akyarlar bölgesinde 2 otelleri bulunan Karaderili Şirketler Grubu 650 yataklı oteli bin 100 yatağa çıkartma kararı aldı. Karaderili Şirketler Grubu CEO Tevfık Talas"Bodrum turizmi gelişim gösteren bir bölgemiz. 2008 yılından itibaren Bodrum'da 2 tesisimizle birlikte faaliyetteyiz. 2008 yılında biz burada faaliyet göstermeye başladık. Toplam 215 odada 650 yatak kapasitemiz var. Hem otelimizin yanındaki arsamız inşaat yasağı bittiği andan itibaren Ekim ayında yeni bir yatırım daha yapacağız. Yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırım. Bu yatırımın tamamlanmasıyla birlikte bir sonraki senede bin 100 yatağa ulaşacağız. Bunun akabinde tesisimizi sadece 4 ay açık olarak değil 12 ay açık tutabilmek ve 5 yıldız kategorisine gire bilmek için tüm ilgili departmanlarımızın ilgili çalışmaları yapıyorlar. Şu anda 300 kişi istihdam sağlıyoruz. Bir dahaki sezona 500 kişiye iş imkanı vermiş olacağız"dedi.