TERMA CITY 19 KRALI AYNI ANDA AĞIRLAYABİLECEK

Karaderili Şirketler Grubu nun 180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Terma City Oteli, aynı anda 19 devlet başkanı ya da kralın konaklayabileceği şekilde planlandı.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grubun, 180 milyon dolarlık yatırım değeriyle 4 yıl önce başladığı Terma City Oteli, ıer biri 500 metrekarelik dubleks süitlerden oluşan kral daireleriyle misafirlerim ağırlamaya hazırlanıyor Aynı anda 19 devlet başkanı ya da \ralın konaklayabileceği şekilde planlanan ve tamamlanması için gun sayan oteldeki kral dairelerinin her biri 1 milyon dolarlık harcamayla donatıldı İçinde piyanodan hamama akıllı altyapıdan ofis hizmetlerine \adar her detayın düşünüldüğü odalar, şimdiden Türkiye'ye gelecek olan KaraderiliŞirketler Grubu Yönetim Kurulu 3aşkanı Orhan Karaderili, yıllar önce, Yalova'ya delen zengin Arap turistlerin konaklamadan dönmek zorunda kaldıklarını gördüğünü Delirterek, "Bir yatırımcı olarak Yalova'ya gelip de konaklamadan gitmeleri turizm sektörü adına Dem utandırdı Bu eksiliği gördükten sonra /atırım kararını aldık " ifadelerim kullandı Amaçlarının her şeyin en iyisini yapmak Dlduğunu dile getiren Karaderili, şu anda 180 milyon dolarlık yatırımın 10 milyon dolarlık \ismmm kaldığını, eksiklikler tamamlandığında \isa surede tam anlamıyla açılış yapacaklarını bildirdi.

"Bölge ekonomisini canlandıracak"
Hisseli gayrimenkul bölümünün termal esıslerı ile birlikte şu anda faaliyette olduğunu anlatan Karaderili doluluk oranlarının yüzde 100 Dlduğu bilgisini verdi Orhan Karaderili, 840 adası olan otelin şu anda 100 odasının hizmete açıldığını, kalan kısmının da odaların teşrifatları Dittikçe hizmete alınacağını belirterek şunları vaydettı "Tesisisin tamamının da bu yılın sonunda hizmete açılması planlanıyor Tesis Dittiğinde aynı anda 2 bin 200 kışı otelimizde .onaklama yapabilecek. Bu rakam butun bir nlsonunda 70 bin kişiye ulaşacak 2 bin 200 uşılık misafirimiz bölge ekonomisine de buyuk ,atkı sağlayacak Otelden yapacağımız turlarla Dolgede esnaflar ziyaret edilecek ve alışverişler sapılacak Bu da bölge ekonomisini unlandıracak"

Karaderili. otelin hedef olarak turizme mneldiğinı, yaptıkları yatırımlarla ış dünyasının Duyuk ihtiyaç duyduğu kongre ve seminer ilanlarını da hizmete sunacaklarını ifade etti.