TERMA CITY SON AŞAMAYA GELDİ.

KARADERİLİ Şirketler Group'utı, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasitesi Marmara Bölgesi'nin en büyük termal oteli Yalova Terma City'de son aşamaya geçildi.

Devre mülk kısmının tamamlandığı ve kullanımın başladığı projede otel bölümü ise yüzde 80 seviyeye geldi. Yüzde 60'ı Ortadoğulu yatırımcılar tarafından satın alman devre mülk kısmı, hizmet vermeye devam ederken otelin de en önemli müşteri kesiminin ise yine Körfez bölgesinden gelecek turistler olacağı belirtiliyor. 55 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan ve yılda 700 bin turisti ağırlamayı hedefleyen Yalova Tennal Palace, daha kapılarını açmadan bölge insanına kazandırmaya başladı. Devre mülke gelen turistler çevreden alışverişi yaparak alışverişi canlandırırken gayrimenkul ve arsa değerleri de 4 yıl içinde yüzde 500 arttı. Yalova Tennal Palace'ın katma değerini özetleyen Orhan Karaderili, "Yalova, yatırım yapılması konusunda çok geç kalınmış bir yer. Bölge gerek tennal, gerekse yaz turizmi açısından yüksek potansiyele sahip. Turistler geldiklerinde sadece otelde kalmıyor. Yalova ve yakın illeri de gezmek istiyorlar. Bu durum da Yalova bölgesi ve yakın şehirlerin ekonomisine de katkı sağlıyorlar. Turistlerin Yalova ve yakın şehirlerde yapacakları alışverişlerle bölge ekonomisine 20 milyon dolarlık gelir sağlayacağını düşünüyoruz. Doğrudan Yalova'ya gelen turistlerimiz de İstanbul'u da kapsayacak şekilde paket turlar düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.

#termacity #karaderili #karaderili group #karaderili şirketler grubu #yatırım #otel #termal #termal otel #yalova #turizm